Informatie over privacy filters

PrivacyFilters.nl en PrivacyFilters.be bieden u uitkomst als u op zoek bent naar een goede beeldschermfilter om uw privacy te waarborgen. Het "schouder surfen" is een groeiende vorm van identiteitsdiefstal waarbij prive gegevens worden afgekeken of gefotografeerd als u op uw mobiele apparaat aan het surfen bent.

Privacy Filter A Privacy Filter B Privacy Filter C

Met een privacy filter voorkomt u dit probleem. Een privacyfilter zorgt ervoor dat uw scherm groter dan een hoek van 30 graden niet meer te lezen is. De gegevens op het scherm zijn wel helder zichtbaar vanaf een vooraanzicht zodat u onderweg zorgeloos kunt werken.

19 inch 24 inch

Toepassingen voor privacy filters

Niet alleen voor de mobiele laptopgebruikers zijn privacy filters noodzakelijk, maar ook voor uw vaste monitoren zijn er vele omstandigheden waarbij een privacy filter uitkomst kan bieden.
U kunt denken aan b.v. een zorginstelling waarin u absoluut niet wilt dat persoonlijke gegevens kunnen worden bekeken. Of aan een winkel, waar uw klant mee kan kijken voor welk bedrag u uw product inkoopt.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de praktijk waar een beeldschermfilter uitkomst biedt.

Unieke selector

Via de eenvoudige en unieke selector in de linkerkolom bent u binnen één minuut bij het voor u geschikte beeldschermfilter. Het enige wat u hoeft te weten is het formaat in inches (2,56 cm) van uw beeldscherm en of dit een breedbeeld-uitvoering is. Voor enkele modellen is het tevens noodzakelijk om het beeldschermratio te weten. Deze optie blijft in de selector vanzelf over als dit van toepassing is.
De selector is exclusief samengesteld voor Fellowes privacy filters die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Google+ Deel deze pagina op Pinterest